Czekolada z jagodami goji (50 g)

REF GJI

10.90,-
Dostępne: 3

Czas dostawy: 3 dni

Opis

Tabliczka tej czekolady została wyprodukowana z surowych, nieprażonych ziaren kakaowca. Dzięki starannemu zmieleniu i ponad 60cio godzinnemu konszowaniu w temperaturze poniżej 45 stopni C, zachowują one pełną wartość antyoksydacyjną oraz bogactwo makro i mikroelementów. Odparowany nektar z kwiatu palmy kokosowej dodaje czekoladzie słodyczy i karmelowej nutki smakowej. Niespotykanie niski indeks glikemiczny tego naturalnego słodzika (IG35), sprawia że czekolada COCOA jest doskonałą propozycja dla diabetyków i osób dbających o linię. Trzeci składnik – jagody goji – w chińskiej medycynie cenione są za swoje właściwości antyoksydacyjne. Wraz z kawałkami ziaren kakaowca podkreślają wyjątkowy smak i charakter naszej niezwykłej czekolady.

Wymiary